El GDG Tarragona organitza una jornada tecnològica a la URV
El proper dia 23 d’Octubre l’Andrés Martínez,  Developer Program Manager a Google i en Maximiliano Firtman, famòs autor de llibres de tecnologies web, realitzaran una sessió de conferències de la mà del Google Developer Grup Tarragona al Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de l’Universitat Rovira i Virgili.
Aquesta sessió, la primera d’un conjunt d’activitats que realitzarà el GDG Tarragona al  DEIM en motiu dels 25 anys dels estudis d’informàtica a la província, té com a objectiu la difusió de les tecnologies anomenades Big Data de la mà d’en Andrés Martínez amb la seva ponència Data Science for Muggles i l’aprofundiment del desenvolupament d’aplicacions per dispositius mòbils per part de Maximiliano Firtman a la ponència per títol Performance en la Web y Web Mobile.


Data Science for Muggles (BigQuery)


Andrés L. Martinez Ortiz a.k.a almo és Developer Program Manager a Google, promovent iniciatives per a desenvolupadors a Espanya, Europa i Llatinoamèrica. En contacte amb emprenedors i startups, treballa activament facilitant processos d'innovació i nous models de negoci. Imparteix workshops i conferències sobre temes diversos com desenvolupament mobile, tecnologies cloud, estratègies d’innovació i open source. És membre de IEEE, ACM i la Computer Society.


Performance en la Web y Web Mobile

Maximiliano Firtman és desenvolupador als entorns mobile i web, professor, conferenciant i autor de més de 10 llibres sobre tecnologia, incloent Programming the Mobile Web i jQuery Mobile: Up and Running d'O'Reilly.Maximiliano té una dilatada experiència en diverses tecnologies i cap destacar que ha participat en importants conferències d’importància internacional com OSCON o Velocity. Al llarg de la seva carrera ha rebut  importants reconeixements com Nokia Developer Champion, Blackberry Elite o Adobe Community Champion; i és un participant actiu en les comunitats de desenvolupadors.


Lloc


La conferència es durà a terme a l’Universitat Rovira i Virgili, Avinguda Països Catalans 26 de Tarragana, a l’edifici E4 (com arribar). A la sala "Lab 231"Inscripcions

Les conferències estan obertes al públic en general i l’accès és gratuït fent l’inscripció al portal http://performanceweb.eventbrite.es

Comentarios

Entradas populares de este blog

Game Jam WomenTechmakers Tarragona 2023

Game Jam WomenTechmakers Tarragona 2024

Resumen Women Techmakers: Reus