Code Week 2018

Com ja sabeu l'equip d'organitzadors del GDG Tarragona fem xerrades freqüents a instituts i col·legis. Aquest any a més de les activitats habituals estem col·laborant amb la URV en el Code Week 2018 per portar més de 1500 estudiants de secundaria a la URV. Si has llegit bé, més de 1500!!



De què es tracta l'activitat?

Es tracta d’un taller TAC per a estudiants i docents d’educació primària i ESO als campus universitaris de Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i El Vendrell, en el marc de la Code Week 2018 (https://codeweek.eu/). Complementàriament es subministraran recursos materials als centres educatius pel desenvolupament de projectes a l’aula i la participació en un concurs. Els guanyadors seran convidats a participar en un acte de cloenda i lliurament de premis. El professorat rebrà crèdit formatiu.

Fases de l'activitat?


  1. Del 8 al 10 d'octubre. Taller de formació sobre Makey Makey (primària) i Sacratch per Arduino (ESO), de 2 hores de durada, impartit als campus de Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i El Vendrell. Sessions entre 8:30 i 14:30 h per ESO o 9:30 i 13:30h per primària. Els grups d’estudiants es desplacen als campus pel seus mitjans, no es facilita transport.
  1. Del 10 al 16 d'octubre. Desenvolupament al centre per part de l’alumnat d’estructures creatives amb Makey Makey o models d'instal·lacions domòtiques amb Arduino. Amb aquesta finalitat es subministra 1 Makey Makey a cada centre de primària i 3 kits Arduino a cada centre d’ESO.
  1. De l’11 al 16 d'octubre. Concurs de projectes Code Week URV. Els centres envien un video d’un minut amb la descipció del millor projecte realitzat per cada grup classe. Els guanyadors (3 de primària i 3 de secundària) són convidats a participar el 19 d’octubre en un acte de cloenda i lliurament de premis.


 On puc trobar més informació?

Pots trobar més informació a l'enllaç: https://goo.gl/74B1ZE

En cas que estiguis interessat/da t’agrairem que contestis el formulari de sol·licitud de tallers que trobaràs en el vincle següent: https://goo.gl/9FuAMF  El termini de recepció de sol·licituds és fins el 28 de setembre.

Tota la informació que necessitis està a la teva disposició a traves del correu apqua@urv.cat i t'animem a participar en l'activitat. 

Com el nostre objectiu és arribar al nombre màxim de persones t'agrairiem que fessis arribar aquesta notícia a aquell que li pogues interesar participar.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Game Jam WomenTechmakers Tarragona 2023

Resumen Women Techmakers: Reus

GDG Garage Series: Android TV